Camping Blanice is de ideale plek om te genieten van de vakantierust. Geen stress op deze camping, want in Blanice is in alles voorzien.

Bohemen is een rustige regio

Geen drukte in de omgeving van deze camping. Camping Blanice is ideaal voor wie tijdens zijn of haar vakantie geen behoefte heeft aan het drukke stadsleven. De natuurrijke omgeving is ideaal voor een verkwikkende wandeling in de natuur. De camping ligt vlakbij het plaatsje Protivín, een plaats met ongeveer 5.000 inwoners. Dit gezellige stadje laat je het echte Tsjechië ervaren, waar de tradities van vorige generaties nog duidelijk aanwezig zijn. De plaats ligt in Bohemen, de historische regio in het westen van de Tsjechische Republiek. Deze regio barst van de lommerrijke bossen, meren en parken waar jaarlijks veel Tsjechen hun rust pakken.

Verblijf in een vakantiehuisje Tsjechië

Je kunt op de camping Blanice kiezen uit diverse kampeergelegenheden, maar ook in een vakantiehuis. Wie het liefst slaapt in de open lucht, kan altijd kiezen voor een tent. Deze tenten kun je van huis meenemen, maar je kunt ze ook op de camping huren. Dit scheelt aanzienlijk in de bagage in de kofferbak. Op de camping kun je altijd je tent kwijt, want aan plekken geen gebrek. Slaap je liever niet in een tent en heb je liever iets steviger boven je hoofd? Dan is een verblijf op camping Blanice geen probleem. Hier kun je naast het slapen in een tent ook kiezen voor meerdere overnachtingen in de vele vakantiewoningen die de camping rijk is.

Goede voorzieningen

De camping kent naast veel kampeergelegenheden ook leuke en nuttige voorzieningen. Uiteraard kent de camping tientallen douches en wasbakken waar je altijd terecht kunt. Niet wandelen met toiletrollen onder de arm, want deze camping vult zelf de papierhouders aan. Ook in de douches zijn voldoende zepen en shampoos vrij verkrijgbaar, maar als je liever andere zeep gebruikt, is dat geen enkel probleem. In de campingwinkel kun je altijd terecht. Ook voor vermaak kun je op deze camping terecht. Voor kinderen zijn er veel speeltoestellen, zoals schommels, glijbanen en klimrekken. Ook kun je hier uitstekend tennissen, voetballen of volleyballen op één van de vele sportterreinen. Voor het eten hoef je de camping ook niet te verlaten, want de camping kent ook een eigen restaurant.